Moon at War
Moon at War

Moon at War

Výpravná sci-fi strategie ve své nejlepší podobě!

Vítejte na planetě Gliese 581! Vítejte ve 22. století!

Jste výkonným ředitelem dravé energetické korporace. Vstupte na trh energetických gigantů a zajistěte, aby se vaše společnost stala nejúspěšnějším a nejmocnějším dodavatelem vysoce žádaného zdroje – Rudy-22!

Zásoby fosilních paliv byly již dávno vyčerpány a obnovitelné energetické zdroje nedokážou uspokojit lidstvo prahnoucí po technologiích. Tím se těžba Rudy-22 stává nejen nezbytnou k přežití, ale znamená i trh s prakticky neomezeným potenciálem expanze!

Zřiďte si centrálu společnosti a koordinujte svou hospodářskou i vojenskou strategii. Sledujte světový trh s cílem maximalizovat své zisky. Aktiva můžete investovat do výzkumu a rozšířit tak svou centrálu, zkonstruovat nové a rychlejší systémy pohonu a vyvinout nové zbraňové systémy k ochraně svých rudných nalezišť.

Bez obav rozmístěte ozbrojené jednotky na planetě Gliese 581, jelikož jediný zákon, který ve vesmíru platí, je přirozený výběr! Využijte každou příležitost, kterou máte k dispozici, abyste se stali jednou z největších světových korporací a zajistili si místo v Radě oblasti

Hraj online

Hodnocení:

Žánr:

Dobrodružné, Akční

22 moon of war 1

Kliknutím otevřete obrázek

22 moon on war 2

Kliknutím otevřete obrázek

22 moon on war 3

Kliknutím otevřete obrázek



Další doporučené hry