FantasyRama
FantasyRama

FantasyRama

Svět víl potřebuje tvou pomoc: FantasyRama ti umožní vytvořit si svou vlastní magickou zahradu s kouzelnými bylinkami a bytostmi. Sbírej mocné elixíry a zachraň říši fantazie!

Fantazie lidí se vytrácí a spolu s ní i životní energie kdysi mocného stromu života. Ve hře FantasyRama se učíš od křehkých víl pěstovat kouzelné rostliny a bylinky a starat se o tajuplná lesní stvoření. Získej od nich ambrózii, bájný elixír života, a zachraň svět FantasyRama – svět zázraků, kde nic není nemožné!

Pěstuj kouzelné rostliny a bylinky
Andělský zvonek, motýlí orchidej a bezpočet dalších kouzelných bylinek a květin roste v zahradách vrbového lesíku nebo na louce měsíčního stínu. Pěstuj je, dodávej obyvatelům světa víl potravu a vrať stromu života jeho životní energii.

Pečuj o přátelské lesní bytosti
Po tisíciletí ovládaly víly ze světa FantasyRama lesní bytosti: ladné kudlanky, chlupaté medvědy poustevníky a draky štěstí. Tyto mírumilovné a krotké bytosti produkují drahocennou ambrózii, proto o ně dobře pečuj. Odměnou ti bude mocný elixír života.

Využij sílu magických elixírů
Mocné elixíry a esence posilují strom života, a tím i všechny obyvatele magické říše hry FantasyRama. Nauč se od moudrých víl vše o získávání drahocenné ambrózie. Využij moci třpytivého vílího prachu a sleduj, jak se tvé záhony a lesíky rozehrají všemi barvami!

Ponoř se do zázračného světa hry FantasyRama, žij v harmonii s přírodou a pečuj o svou bezplatnou virtuální magickou zahradu – stačí se jednoduše zaregistrovat a začít hrát online! Nech se okouzlit čarovným světem víl!

Hraj online

Hodnocení:

Žánr:

Strategie, Pro dívky

FantasyRama1

Kliknutím otevřete obrázek

Fantasyrama2

Kliknutím otevřete obrázek

Fantasyrama3

Kliknutím otevřete obrázek



Další doporučené hry